Fluke 1738 FTP KIT – Inregistrator de calitate a energiei + set de sonde de test cu siguranta

Pret (TVA inclus):15.372 lei

021 / 314 35 99

Descriere produs:

Achizitionati acest kit la pretul promotional de 2,599 Euro+TVA, valabil pentru comenzii primate pana la data de 15.12.2021


Inregistratorul trifazat de calitate a energiei Fluke 1738 include aplicatia mobile Fluke Connect si este compatibil cu versiunea de desktop a softwareului pentru a va furniza rapoartele necesare atunci cand trebuie sa luati decizii critice in ceea ce priveste calitatea energiei.
  • Avertizare automata in cazul conectarii gresite a clestilor de curent
  • Alimentare convenabila: instrumental se alimenteaza direct de la circuitul testat
  • Control facil prin intermediul panoului de comanda frontal sau prin aplicatia Fluke Connect: nu este necesara intoarcerea la birou pentru a modifica setarile predefinite de masurare.
  • Include setul de sonde de test cu sigurante FTP17XXPQ
  • Compatibil cu Energy Analyze Software pentru rapoarte complete

 

KIT-ul include la livrare: Fluke 1738, un set de 4 cordoane flexibile 173X-flex1500 iFlexi 1500A de 12 inch si un set de sonde de test cu sigurante FTP17XXPQ

Avantajele setului de sonde FTP17XXPQ:
Setul FTP17XXPQ este alcatuit din 3 sonde cu clesti de culoare rosie si una de culoare neagra. Varfurile sondelor au un conector cu filet de 4mm ce faciliteaza atasarea acestora la clesti.
  • Designul unic al acestor sonde permite intrumentului sa afiseze tensiunea chiar si in cazul in care siguranta este arsa. Acst lucru ofera un nivel suplimentar de siguranta pentru utilizator.
  • FTP17XX are un traseu cu impedanta mare astfel incat tensiune este intotdeauna afisata. Tensiunea afisata de echipamentul de masura va fi mai mica decat cea nominala indicand in siguranta utilizatorului prezenta unei tensiuni concomitent cu o problema a sondei de test.



Toate accesoriile au garantie 1 an, inclusiv cele livrate cu instrumentele care au un termen de garantie mai mare.


Pentru modelele la care nu se specifica in mod expres faptul ca includ certificat de etalonare, se poate solicita obtinerea unui certificat, costul depinzand de aparatul etalonat.


Magazin electronic creat de SiteLab
0.012332201004028