AVERTISMENT LEGAT DE SIGURANȚĂ. CITIȚI CU ATENȚIE!

Solicitati oferta

021 / 314 35 99

Descriere produs:



Martie 2023


Stimate client Fluke/Amprobe,


Fluke Corporation a identificat o problemă de siguranță care afectează anumite multimetre digitale AM-500-EUR, AM-500-EUR KIT, AM-510-EUR, AM-510-EUR KIT și HEX60-D marca Amprobe, în condițiile utilizării acestora în instalații electrice CAT III de peste 250 volți. (CATEGORIA DE MĂSURARE (CAT) III se aplică circuitelor de testare și măsurare adecvate pentru conectarea la partea de distribuție a instalației de joasă tensiune a unei clădiri.) Ca măsură de precauție, Fluke a decis să rechemetoate produsele afectate și să ofere clienților afectați o soluție de reparație fără costuri.


Ne pare rău pentru orice neplăcere provocată și sperăm că veți înțelege că siguranța clienților este prioritatea noastră cea mai mare.


Următoarele multimetre AM-500, AM-510 și Hex60 urmează să fie rechemate („Produse afectate”):


Nume model

Numere de serie afectate

Date de fabr. afectate

AM-500-EUR, MULTIMETRU

În intervalul de numere de serie:

535900001 – 587799999

Și:

Orice alt număr de serie care începe cu orice cifră, în afară de 5.

DIGITAL

AM-510-EUR, MULTIMETRU

DIGITAL

21 septembrie 2011

- 1 august 2022

MULTIMETRU DIGITAL HEX60-D, HEXAGON-60

KIT AM-500-EUR

KIT AM-510-EUR


Toate multimetrele digitale AM-500, AM-510 și HEX-60D livrate de Fluke după data de 1 august 2022 și cu numerele de serie care nu corespund cu cele specificate în ultima coloană de mai sus NU sunt afectate de această rechemare. Dacă numerele de serie lipsesc sau sunt ilizibile, produsele respective ar trebui considerate afectate.

Unitățile din intervalul de numere de serie afectat cărora le-a fost înlocuită siguranța pot fi identificate printr-o etichetă separată, aflată pe spatele unității, care indică „W2239844”.

Nu este necesară nicio acțiune suplimentară  pentru unitățile cu această etichetă de corectare a rechemării.


A. Descrierea problemei de siguranță

S-a descoperit că la Produsele afectate a fost instalată o siguranță necorespunzătoare pentru aplicațiile CAT III 600V. Capacitatea de întrerupere a siguranței instalate este insuficientă pentru curentul de defect posibil în condiții previzibile de utilizare greșită (aplicarea anormală a tensiunii instalației electrice peste 250 de volți între bornele A și COM) și poate duce la găurirea sau ruperea siguranței, ceea ce ulterior poate cauza o explozie de arc. O explozie de arc în interiorul carcasei produsului se poate extinde cu ușurință și poate duce grave vătămări corporale, sau chiar deces. Rețineți că, până în acest moment, Fluke nu este la curent cu niciun incident legat de această deficiență identificată a produsului.

 

B. Acțiune corectivă:

Vă rugăm să ÎNCETAȚI IMEDIAT să utilizați Produsele afectate (AM-500/510/Hex60). Înregistrați-vă folosind linkul de mai jos pentru a aranja o reparație fără costuri.


C. Ce trebuie să faceți acum

Înregistrați Produsul afectat la adresa https://www.beha-amprobe.com/en/announcements- recalls/amprobe-am-500-eur-am-510-eur-and-hex60-d-safety-notice/, unde vi se vor oferi mai multe instrucțiuni detaliate. Includeți informații de contact complete, inclusiv adresa de e-mail și adresa de livrare. Vă vom trimite o etichetă de expediere preplătită pentru returnarea Produsului afectat. Produsul reparat va fi returnat la adresa dvs. de expediere.


Vă rugăm să acceptați cele mai sincere scuze pentru orice inconvenient cauzat de această acțiune și, dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați: fluke.recall@fluke.com


Toate accesoriile au garantie 1 an, inclusiv cele livrate cu instrumentele care au un termen de garantie mai mare.


Pentru modelele la care nu se specifica in mod expres faptul ca includ certificat de etalonare, se poate solicita obtinerea unui certificat, costul depinzand de aparatul etalonat.


Magazin electronic creat de SiteLab
0.015748977661133