Fluke ii500 Camera sonică industrială

Solicitati oferta

021 / 314 35 99

Descriere produs:

Fluke ii500 Camera industriala cu ultrasunete cu mod LeakQ™: Detectați, localizați și captați scurgerile de gaz


Fluke ii500 camera industriala cu ultrasunete, echipata cu tehnologia LeakQ™, permite echipelor de întreținere să detecteze și să localizeze eficient scurgerile de gaz. Conceputa pentru ușurință în utilizare, nu necesită pregătire specializată. Chiar și în perioadele de vârf de producție, echipele pot identifica eficient scurgerile de gaz și vid. Tehnologia avansată de detectare a utilizata in ii500 izolează frecvențele de sunet, făcând scurgerile vizibile chiar și în medii zgomotoase.

Detectare rapidă: chiar și utilizatorii cu experiență minimă pot începe să detecteze scurgerile în câteva minute. Instrumentul estimează dimensiunea și evalueaza costul scurgerilor, încorporând o nouă funcție de estimare a distanței și indicele de severitate 1-10 LeakQ™.

Gata de utilizare: Fluke ii500 este gata de utilizare de îndată ce este scoasa din cutie. Designul său robust și ergonomic asigură o manipulare ușoară, în timp ce ecranul LCD mare de 7 inchi oferă o vizualizare clară a scurgerilor.

SoundMap™ Overlay: : Ecranul tactil LCD de 7" suprapune o harta sonică SoundMap™ pe imagini vizuale, facilitând identificarea rapidă a locației scurgerilor.
Interfață intuitivă: izolați cu ușurință frecvențele sunetelor generate de scurgerea aerului și filtrați zgomotul de fundal.

Etichetare și organizare: utilizați etichetarea imaginilor și videoclipurilor, adnotările și folderele pentru o organizare eficientă.

Dimensiunea scurgerilor: prioritizati reparațiile în funcție de dimensiunea scurgerilor.

Colaborare: software-ul de raportare permite partajarea fără probleme a imaginilor, a etichetelor și a notelor cu membrii echipei și personalul de reparații.

Vizualizarea sunetului
Fluke ii500 camera industriala cu ultrasunete vizualizeaza sunetele celor mai mici scurgeri în sistemele de aer comprimat, gaz și vid. Gama sa de microfoane oferă un câmp vizual extins. Proiectata în mod explicit pentru unități de producție zgomotoase, Fluke ii500 Industrial Acoustic Imager (Sonic Industrial Imager) dispune de tehnologia SoundSight™ si este foarte usor de utilizat.

Tabel comparativ seria camerelor sonice industriale Fluke ii500, Fluke ii905 și Fluke ii915



Specificații generale
Holder/conector-
USB1xUSB-C
Wireless-
Temperatura adecvata de operare-10 to 45°C
Temperatura recomandata pentru depozitare-20 to 70°C fara baterii puse
Umiditate relativa10 to 95% fara condens
Dimensiuni18,6 cm x 32,2 cm x 6,8 cm
Greutate2.1 kg
CertificareIP40
Garantie2 ani
Fluke Premium CarePremium Care Standard 2
NotificariArray-health test to identify when microphone array needs attention
Limbi straine recunoscuteDaneza, Engleza, Finish, Franceza, Germana, Italiana, Japoneza, Koreana, Poloneza, Portugheza, Chineza traditionala, Spaniola, Suedeza, Chineza simpla
Certificare RoHSDa

Descarcă broșura seriei camerelor sonice industriale Fluke ii500, Fluke ii905 și Fluke ii915 aici


Toate accesoriile au garantie 1 an, inclusiv cele livrate cu instrumentele care au un termen de garantie mai mare.


Pentru modelele la care nu se specifica in mod expres faptul ca includ certificat de etalonare, se poate solicita obtinerea unui certificat, costul depinzand de aparatul etalonat.


Magazin electronic creat de SiteLab
0.0098590850830078